Lucia

Vaknade imorse så sjukt trött tog sovmorgon och kom till jobbet kl. 09 opeppad.
Stina hade pimpat Robert till en Stjärngosse haha manface :) Vi var helt inne på att gå och kika på lucia i år i stora kyrkan och fick höra att det skulle vara förköp. Skyndade oss till ÖP och försökte få tag på biljetter men nej dom var SLUT!!!
Letade överallt efter luciatåg men nej det var hopplöst. Så nu sitter man här hemma utan lucia och det är ett helt år tills nästa gång.

På söndag ska vi äta julbord på Jamtli 470kr/pers aj aj aj det är ju som ett skämt men men vad gör man inte för lite julskinka och mys :P

Den 21dec ska man iväg till frissan och fixa håret lite, vi har ju även julfest med jobbet den kvällen ej att förglömma :)

Nej nu ska jag hämta karln på jobb

Fortfarande besviken på Lucian så slänger in ett klipp



Advent & Glögg

Jahapp då var lägenheten julpyntad, har inte sådär jätte mkt att komma med men julstjärnan, adventstaken, ljusslingan fick hänga med det här året också.

3 veckor till Julafton det är här inte bra jag har inte köpt en julklapp än. Jag har som ingen lust även fast det är 2½ meter snö ute och julpyntat, vad gör man?

Var i ånge hemma hos mamma och pappa i helgen. Hade köpt med mig lite vinglögg 15% bör kommenteras smakade hmm ja endast alkohol, är inte glögg något man ska njuta av?! Senast jag drack vinglögg eller ja starkglögg var på studenten haha frågan är varför gjorde jag det?

Annars då
jobbet är lika oseriöst och ojobbigt som vanligt, efter nyår blir det ju telefonen som väntar igen. Finner inga ord men ett måste är att hitta nåt nytt.

I helgen blir det jobb plus att jag blivit bjuden på Timbuktu på Marité. Jag och Stina blir det som går, it´s a date :)
Tror det blir bra måste dock gå direkt efter jobbet eftersom jag jobbar till kl.22 kan bli något glas på jobbet med andra ord :P

Idag är det även Sofies födelsedag, wooho GRATTIS hoppas vi ses i jul !

image39image40



.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu