20090228

Jahapp då var det dags för en uppdatering.
Sitter på jobbet, har inte fått vårt internet klart ifrån telia än det är lite små jobbigt man känner sig sjukt låst hemma utan bredband och hemtelefon ( även om man har mobil då )

Förra helgen var det flytt som stod på listan. Mamma, pappa och syrran var hit och hjälpte oss, det gick bra men va sjukt mycket grejor man har som man inte hade en aning om att man hade. Nu är iaf allt klart.. eller ja klart och klart kommer det nog inte bli på ett bra tag man har ju som inte riktigt orken just nu då man behöver den som mest :(

Igår så lämnade vi över vår gamla lägenhet till hon som köpt den. Det gick bra men visst känns det lite konstigt att man aldrig mer kommer att sätta sin fot där.
Sen var det dags för ett besök hos barnmorskan. Jag höll på att få en chock när jag ställde mig på vågen, jag hade gått upp 4-5kg på 2v. är det ens möjligt? Haha både jag och barnmorskan gapskrattade. Måste vara vätska som satt sig i benen, kan liksom inte se var dom där kg annras tagit vägen. jaja nog om det.

Har bestämt mig för att sluta jobba den 10/3 så jag får vara ledig lite innan dagen D 26/3 :) Jag börjar bli sjukt nervös! Fattar inte hur jag ska klara detta?! Men det är väl bara att försöka vara lugn och ta det som det kommer.

Ska lägga ut en bild på stor magen så fort vi får igång internet hemma.  

20090218


Förkylningen börjar ge med sig! Jag har varit hemma ifrån jobbet igår och idag och blir nog hemma imorgon också sen är jag ledig fre-sön då är det flytt på hög nivå som gäller!

Jag har försökt packa ner det mesta små grejerna i kartonger, det känns skönt så kan man börja direkt med det större när mamma och pappa kommer på fredag.
Jag längtar redan tills man ska få sätta tänderna i inrednings biten det ska bli kul, och jag kommer ju ha lite tid på mig eftersom jag nog slutar jobba om 2-3 veckor.


Snart kommer älsklingen hem, ikväll känner jag för att köpa tonvis med godis och massa gott!


alla hjärtanesdag



Jaha då var det alla hjärtansdag, jag känner mig inte så uppspelt direkt. Jag är tok förkyld IGEN plus att man är gravid och lite feber på det. Det enda jag kommer att göra när jag kommer hem ( jo jag sitter på jobbet nu) är att lägga mig i soffan med ett täcke och hoppas på att Nicke kan vara min springpojke och hämta the, halstabletter och allt annat man behöver när man är förkyld.
Igår köpte jag faktikst en bukett lila tulpaner och en allahjärtansdagtårta som vi fikade lite i förväg med syster som kom förbi på besök. Så lite har jag anstängt mig iaf :)

På måndag får vi nyckeln till Ås :) Ska försöka flytta lite småsaker i veckan som kläder och sånt så det går relativt snabbt när mamma och pappa kommer på fredag med släpvagnen och ska ta resten.
Har fått strängt förbud ifrån barnmorskan att hjälpa till och bära saker.. men va fasen jag kan ju inte bara sitta och titta på när alla andra jobbar, måste göra nånting annars kryper det i kroppen.

Man börjar känna nu att bebben tänker lägga sig till rätta snart. Känns lite läskigt det liksom trycker neråt :S
Nu är det bara typ 5v. kvar tills lillisen där inne beräknas titta ut.. vi längtar! Tycker att tiden går så enormt sakta nu.

Ska lägga in en bild på magen sen, den har växt lite sen sist ni fick se den ( tro det eller ej..haha )
Nu ska jag jobba ca 2h till sen hem och kurera mig.

20090210



Shit vad jag är dålig på att uppdatera!
I fredags så gjorde mamma ett impulsryck och kom upp med tåget kl 19 och vi bakade pizza på min nyköpta pizzasten :) Dom blev inte så bra.. haha alldeles degiga imitten och brända i kanterna :( Ska göra ett nytt försök nån annan dag.

På lördagen gick vi på stan lite medans vi väntade på Ida och Rikard som skulle komma  och åkte sen allihopa till Åre för att hälsa på Linda och Tord som hade hyrt stuga där. Vi kollade på Rix FM som var där på torget med massa artister som uppträdde. Vi sov allihopa i stugan och åkte hem på söndagen.
Det var en mysig helg! Förutom att jag fick lite ont i magen på lördag kväll, tror inte bebisen gillade att jag hoppade och stojjade när vi tittade på RIX FM.

På fredag är det ju fredag den 13de. Skrockfull som man är  så blir jag lite nervös eftersom jag ska till barnmorskan och sen träffa dom vi ska köpa radhuset av och få nycklarna. Känns som att nåt kommer gå snett?! :S

Nu ska jag kila hemmåt och laga mat åt sjuklingen där hemma

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu