God Jul



Nu bär det av till ånge, sen vidare till New York !!!

så mycket

att göra, och så lite tid!

[ ] Bli frisk
[ ] Packa
[ ] Baka en kaka och ta med till mamma
[ ] Åka till apoteket och köpa hostmedicin + nässpray + stödstrumpor + öronproppar :)
[ ] Diska & städa

Igår var vi och fikade hos svärmor och svärfar då kände jag mig jätte pigg och hade verkligen föhoppninar på att idag skulle min förkylning vara så gott som helt borta, men icke där fick jag för att jag tog ut segern i försskott :(

Ikväll kommer norskarna hem till Ånge. Vi ska försöka planera in en dejt imorgon för när jag kommer hem ifrån N.Y så har dom redan åkt tillbaka till Oslo.

Hade tänkt att lägga ut lite bilder men jag väntar med det tills vi kommer till N.Y ska nämligen ta med datorn och kameran dit, såklart.

Nej nu måste jag sätta igång..

sjukling

kl är just nu 07.23 och det är söndag, frågan är vad gör jag vaken nu? Jo jag har åkt på sveriges värsta förkylning fyfan!!
Har stressat på som en galning hela veckan med mäklare och banken hit och dit och i fredags när jag vaknade kände jag
oont i halsen! Fick sjukanmäla mig efter lunch och gick hem och la mig och sov och i lördags när jag vaknade hade det brytit ut på riktigt! ÅÅh vill inte vara sjuk nu, precis innan jul så man inte ska kunna känna nån smak av julmaten :( och sen så flyger vi ju den 25e på juldagen hur ska det gå då? Gtavid och asförkyld! (ingen bra kombination)

Jaja.. vi har iaf skrivit på kontrakt för radhuset i Ås :) det är som en dröm förutom att vi inte fått våran lägenhet såld. Men  vi har en mäklare som hjälper oss med den så det känns ganska tryggt iaf.
Så alltså den 16de feb flyttar man till Ås :) måste försöka få allt klart så fort som  möjligt eftersom det då bara är ca 1mån
tills bebisen kommer.

Nej nu ska jag försöka fortsätta att dricka the och inandas den där Vicks pgrejen jag köpte på¨apoteket, som förövrigt varit värdelös hittills!

Nån som har nått bra tips på hur man blir frisk snabbt?

lördag-jobbdag

Tja

Känner verkligen att bloggen inte är på topp just nu.. frågan är har den någonsin varit det?! :D
Sitter på jobbet och försöker knåpa ihop en önskelista som mamma bett mig skriva tills hon ska iväg och julhandla. Har försökt övertala henne att vi inte ska köpa så mkt julklappar i år till varandra men hon envisas som vanligt.

Ikväll efter jag slutat jobba så ska vi iväg och äta middag hos svärföräldrarna det ska bli kul att träffa dom det var ett tag sen sist, eller nej det var det egentligen inte.. hur som helst ska det bli trevligt.

Idag är det min 6:e dag på rad som jag jobbat och än är det inte slut 5 dagar kvar att jobba, fyfan det är inte lätt! Men sen får jag iaf vara ledig över Lucia det ser jag fram emot. Då ska jag åka hem till Ånge och baka julkakor med Farmor och även försöka klämma in en träff med AK och Neo.

Just det, vi har bjudit på ett radhus i Ås som vi hoppas på att vinna. Har fullt upp med att försöka sälja våran lägenhet nu. Mäklaren var hem till oss igår och värderade den  hon tyckte vi kunde sätta utgångspris 350 000kr iaf det känns skönt! Hoppas bara att det kan gå vägen med radhuset nu då det vore ju som en dröm att få det klart innan lillbebis kommer.
Bebisen lever verkligen om där inne i magen nu förtiden särskillt när det är läggdags det är så gulligt. Jag tycker ändå inte att magen blivit så jättestor än så länge men det kommer väl.

Jag har förövrigt blivit totalt förälskad i Leona Lewis låt Forgive me den går på repeat nu på jobbet ;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu