Flyt


Ännu en helg avklarad.. ja det är ju så jag ser det, är sjukt omotiverad till att jobba helger och vi ska inte prata om kvällar heller. Men idag kände jag att jag ett grymt flyt på jobbet med mina vänner där.
Träffade Stina och Ak en sväng på stan på lunchen och gjorde ett impulsköp ( en skjorta).

Annars har jag mest vart finklädd och full på bröllopet, dansat styrdans med Nicklas och pappa som förövrigt gick som på räls har ju dansband i blodet så ;)

Nu ska jag hoppa i badet innan mannen ska hämtas

image42

Djursjukvårdarprogrammet, 120 / 0hp



Skulle kunna vara min perfekta framtid om det inte vore för att skolan låg i Skara? Vem vill bo i Småland? Men frågan man kanske borde ställa sig igentligen är " Vem vill jobba på Kundtjänst hela sitt liv?"
Nej just det.. då kanske man kan stå ut med 2 år i Skara. Måste såklart läsa upp några betyg + praktik 6mån.


På lördag är det bröllop pappas broder och hans flamma ska gifta sig, det blir kul. Får man vara lite finklädd och dricka skumpa. Hörde att dom hade vart ner till Tyskland och shoppat sprit, kan bli en del då känns det som. Ska dock jobba på Söndag kl. 14 så får väl hålla mig en aningens på mattan.

Snart jobb måste hinna pudra näsan innan...


ledigt

Andra dagen man är ledig ifrån jobbet men ändå 2 lediga kvar, det är ju som en dröm! ( som stina skulle sagt)
Saknar henne förövrigt otroligt mycket på jobbet!

I fredags så kom mamma till stan, jag skulle hjälpa henne att hitta en klänning till bröllopet som är på fredag. Hon provade ett antal innan hon gav upp och gick med på att köpa en klänning på MQ. Sedan vart det middag och vin hos stora syster och lite Let´s Dance efter det. 
Blev en sväng på stan på lördagen också köpte en jeanskjol på rean 199kr .. inte illa :) Fika på paus med mamma åååh så sjukt gott, jag skulle vilja prova allt dom har.

Läste Ak´s blogg som skrev så fint om mig. Saknar henne jätte mycket och jag måste åka ner och hälsa på henne när världens finaste bebis kommer till världen i vår :) Jag har för mig att dem trodde det skulle bli i maj våran månad min och ak´s, bebisen blir en tjurig oxe den också :)

Fick ett sms av de älskade norskarna som hade hyrt stuga v.9 i Åre och ville jag skulle komma upp en sväng då. Självklart måste jag det saknar dom så mycket, vi hat ju spenderat så sjukt mycket tid tillsammans i vår ungdom. Inte för att vi är speciellt gamla nu då men..


image41

Jag och Sofie på balkongen (Kos) mitt uppe i pluggandet av drinkar.

Blä

Bort bort bort! Vill bort här ifrån så sjukt less på jobbet och allt som hör vardagen till. Varför är det alltid jag som ska göra allting? Psykiskt påfrestande som fan.
Hade även jordens jobbigaste dröm inatt så dagen blev inte direkt bättre när jag vaknade upp på helt fel sida.

Nej nu måste jag snart kila om jag ska hinna till jobbet :(


"You told me you love me
Why did you leave me all alone
now you tell me you need me
When you call me on the phone

Cry me a river a little louder!"



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu