Det snöar!!



Katten är fortfarande kvar, och fortfarande pappas och Tuvas älskling! Nå, hon är vacker på bild iaf :)

Nu ska vi in till stan och shoppa adventspynt..

vaccinering

Igår fick Tuva vaccin mot svininfluensan hon grät inenting och natten till idag gick bra, hon vaknade 1 gång och hon känndes varm så hon fick lite alvedon och välling sen somnade hon om och sov till halv 9 SKÖNT! Jag och nicklas tog sprutan för 2 veckor sedan så nu är vi alla vaccinerade.

Nu efter att ha bytt från gröt till välling på kvällarna så sover hon så mycket bättre hon har bara vaknat 1 gång dom senaste nätterna, så otroligt skönt.

I helgen var jag och Sofie som var hemma på visit ut i ånge och kikade när pappa och hans gäng spelade på gamla "corner" sen blev det en sväng på mittis som vi nog egentligen skulle skippat för där var det dött och sofie köpte 2 lakritsshots som blev en aningen för mycket, haha!
Nu blir det ingen mer fylla för mig, efter att ha varit nykter i ett år så känner man verkligen att man inte behöver dricka längre när man går ut, inte dricka sig full iaf, det kan ju vara gott att ta ett glas vin men att bli full och sen bakis dagen efter är liksom inte värt det nu när man har en bebis att tänka på som behöver all uppmärksamhet och man har inte alls tid att ligga bakis dagen efter.

Nu lite Tv sen sova


denna jävla katt


Nu har katten rivit mig för sista gången! Jag vet inte hur många gånger hon hoppas på mig och bitit och rivit mig under dom här 3 åren?!
Ikväll var det andra gången på 2dagar som hon fick nåt psykbryt och hoppade på först mitt ben och sen mina armar när jag försökte få bort henne. Fattar inte vad hon var för fel? Varje gång man går med bara ben eller armar så hoppar hon på en!  Det är jävligt otäckt plus att jag tänker på när Tuva blir äldre och kommer att springa runt här hemma, kommer hon hoppa på henne då också?!
Nej det kan man inte riskera så nu måste vi nog ta vårat förnuft till fånga och åka ner på sjukhuset och ta bort henne, va annars ska man göra, man kan ju inte ha en galen katt som kan hoppa på någon när som helst.

Jag har aldrig varit någon katt människa.. men det gör ont i mig ändå att måsta ta bort henne.




this is it

Förkylningen börjar äntligen ge med sig en aning efter att ha varit snor hosta och lösbajs i en vecka :)

I helgen blir det nog att bjuda hem svärföräldrarna på middag och kankse jag och Nicke ska gå och se filmen med M J " this is it" på bio.

Lägger in några bilder ifrån ladies night som förövrigt var helt kanon!! :)



och en på lill tussen


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu