Let it be me!


Sitter på jobbet och sliter mitt ass! ( snarare bygger på..haha ) sjukt segt och ca. 1 h kvar av dagen.
Har fått reda på att jag har semester v.30-33 fick som jag ville.. men funderar på att bara ta 3 veckor eftersom vi åker till New York över jul, nyår och behöver ju som några dagar då med :P

Snart blir det nog en resa ner till Gbg och hämta ny bilen, om jag nu ska hänga på?! Skulle ju sitta fint med ett par nya jeans kanske.. hehe finns alltid nåt att fylla på med i garderoben! Hur som haver så får vi äntligen ny bil ( combi
weeei) och lilla syster får saaben som det ser ut. Haha den bilen ha vart med om mycket den må jag säga!

Snart fyller man år också, 23 vårar har man kommit upp i fasen vad tiden går fort. Skulle ju igentligen bara bo här i lite drygt ett år och sen sticka ner till Greece igen och jobba men så blev det inte. Nu har man alltså bott här i snart 3 år och Nicklas och jag har hållit ihop i över 2 år, in hard times and good times :) Måst nypa mig själv ibland faktiskt för att veta att det verkligen är sant..haha jo så är det, man trodde ju aldrig att det skulle bli så här bra.


" So Never Leave Me Lonely
 Just Tell Me You Love Me Only
 And That You Always Let It Be ME ! "



Stek

Idag är jag ledig!
Strålade sol har det vart hela veckan förutom idag... men jag är inte den som är bitter för det.
Har kännt mig som en äkta hemmafu idag, först städat hela lägan sen lagat lunch till min karl, pantat, handlat. Och nu sitter jag här och väntar på en stek som ligger i ugnen..haha. Jag slår alltså på stort ikväll och lagar en riktig "love-middag".

Ett STORT GRATTIS till min älskade barndomsvän AK som fick en liten pojke i tisdags! Fick ett så gulligt mms så jag fick tårar i ögonen.Jag kommer snart och hälsar på er bara min förkylning lägger sig.


Hoppas Anna-karin har det härligt i thailand, nu har hon snart vart där i en veckan one more to go :)

Dax att titta till steken nu..


avundsjuka & saknad

Först och främst måste jag erkänna att jag är så sjukt avundsjuk på min vän Anna-Karin för att hon ska åka till Thailand och vara där i 2 veckor! brun brun brun... och min uppgift här hemma är att bo i solariumet under dessa veckor I think?!
Varför ska det vara så svårt att läsa upp betygen och söka en skola? Eller börja en utbildning? Fan blir så less på mig själv ibland att jag bara vill slita mitt hår, skrika och akut springa 2mil.

Har kommit in i en sån period att jag tok saknar alla mina närmsta vänner, och det känns så jobbigt att dom bor så långt ifrån mig. Men jag har ju iaf tagit mig i kragen och bokat biljetten  så snart ses vi och det ska bli så sjukt roligt!

Helgen som var tog vi en sväng till sundsvall närmare bestämt Birsta inklusive IKEA. Gjorde en massa fynd gardiner, mattor, lampa och en skinnjacka fick till och med fick följa med hem ( dock ej från IKEA, haha) . Sen till Ånge för att gratta syrran på 20årsdagen. Hon fick 2 par skor eftersom det visade sig att hon var skolös och behövde ett par till att slita ut kvällen till ära. Mamma och pappa hjälpte mig att damsuga och tvätta bilen så nu är den sjukt ren, har aldrig sett den så ren.

På fredag är det middag/fest med jobbet och jag antar att det kan bli ganska roligt.  Hade inte tänkt att gå ut så hårt på alkoholen utan satsa lite mer på maten :) Vi får väl se hur kvällen slutar.

Deklarationen har äntligen kommit och jag är glad och nöjd för mina 7 000 kr som jag ska få tillbaka. Undrar hur/ var man ska spendera dessa pengar måntro? den som lever får se...


Måste blogga oftare så jag slipper få skrivkramp....

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu