090527

Ge mig SOL och lite inspiration!



åska

Jaha då har man hunnti med att rensa ogräs i rabatterna, solat lite och gått en promenad med lill-tuvis. Fyfasen vilka backar att dra barnvagnen uppför, men det är bra träning. Man laddar innan backen och sen speedar man allt man har samtidigt som man håller in magen ;)
Åskan började mullra när jag var ute. Jag är inget fan av åska så jag gick in och precis då började det att spöregna.

Igår va vi på Baby-massage det var faktiskt roligt, jag tror att Tuva gillade det men inte ungen som låg brevid hon skrek hela tiden..haha plus att hon var mycket mindre än tuva även fast hon var lite äldre.
Tuvan har kommit upp i tungviktsklassen nu! Vi var hos barnmorskan i morse och vägde och mätte och hon hade gått upp 400g sen sist så nu väger hon 5140g och är 56cm lång, stor tjej :D

Imorgon bär det av mot Dalarna för att hämta upp mamma hos mormor. Stannar där tills på Lördag och sen åker vi hemmåt. Det är ju hundutställning i Östersund på söndag och mammas och pappas tax Molly ska ju va med så vi måste hem och kika.

Nu ska jag passa på att vila några sekunder medans lillis sover i vagnen..



Några bilder ifrån helgen



Snor

Min stackars lilla älskling är förkyld! Snoret rinner och det blir inte direkt bättre av att hon inte kan snyta sig. Hon ha legat och snörvlat hela natten och jag får försöka med näsdroppar och koksalt hela tiden, det är så synd om henne :(
Men hon har iaf inte feber och hoppas inte att hon får det också! Tänk att hon bara är 7 ynka veckor och så ska hon åka på en förkylning dumma mig som tar på mig för lite kläder och blir förkyld så jag ska smitta henne...
Hade fått för mig att det inte brukade smitta så lätt när man ammade men shi fick jag!

Vi har iaf varit i Ånge några dagar och kom hem igår. Ida skjuttsade oss och stannade här tills idag. Vi hyrde nån konstig svensk film igår och köpte massa godis ( aj aj aj ) Linda kom även förbi när hon hörde vi köpt godis. haha

Vi har blivit bjudna upp till Malin och Thomas stuga i helgen men  det blir inget av, vi måste stanna hemma och försöka bli friska tills nästa vecka då jag och Tuva hade tänkt åka ner till gammel mormor och hälsa på.


Min lilla sjukling


24 års dagen


Så här fin med klänning är man på mammas födelsedag :)




Nu ska vi grilla lax!

Tuvis



Mitt allt!


förkylning



Jaha då har man åkt på en förkylning igen. Tycker inte det var så längesen jag var förkyld :( Hoppas bara inte Tuva blir smittad, försöker att inte pussa på henne så mycket men det är ju svårt när man har världens goaste lilla tös!
Tuva skrattar och pratar hela tiden när hon är vaken, jag tror hon är ganska tidig för hon är ju ändå bara 6v. började le och skratta redan för nån vecka sen.

Helgen blir lugn, jag ska försöka bli frisk och sen ska jag sätta Nicke i jobb att skruva ihop databordet och lite andra roliga grejor :)

Nu ska jag dricka lite te och vila medans lillan sover

snett


Idag har vi varit på Föräldrargruppen och efter den så vägde vi och mätte Tuvis. Hon had inte gått upp så mkt denna gången bara ca 100g sedan förra veckan :/ och barnmorskan tyckte att hon hade börjat fått lite snett huvud. Hon vill ju bara sova på höger sida så nu måste jag försöka lägga henne på vänstersida så det inte blir alldeles galet, jag börjar faktiskt bli lite orolig. Är det ingen annan som har/haft samma problem?
Läste att det fanns nån speciell kudde?

Nej usch idag är det ingen bra dag känner mig som en usel mamma! Och att det bara regnar hela tiden gör det inte bättre..


Åsk-Molnet





oj vilken gamal bild jag hittade på mig.. haha ung och oförstörd :)



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu