ny flaska

Nu har det ösregnat i 2dagar, man kan inte gå utanför dörren! Men igår var jag tvungen att åka in till barnenshus och köpa en ny nappflaska åt Tuva för hon vägrar äta ur den som jag köpte för några evckor sedan. Känner mig sjukt stressad över att hon inte vill ta flaskan men ikväll gör vi ett nytt försök.
Jag har bestämt mig för att gå ut en kväll på stråket och ta nåt glas. Det ska bli så kul att träffa alla gamla vänner igen! Hoppas allt går bra med barnvakt och så men det tror jag nog Tuva är inte så jätte mammig än bara hon får vara med mormor :)

Jag har skickat väg Nicke att köpa golv till Kök och hall, det måste bara bli gjort nu när vi båda är lediga annars kommer det aldrig bli av.


Min Gladskit!


Mister cool

Tänk vad lite sol kan göra för själen..
Vaknade av att solen lyste och 18grader varmt, det är alltid bättre än 9!
Kanske det är idag man ska köpa sig en trisslott :)


Älskade Tuva


Grått och trist

Det har inte blivit mycket skrivet här på ett tag men jag har inte orkat och det har varit så fint väder, ja tills nu då :( Förkyld har jag blivit också pga av detta pissväder. Har sån lust att åka iväg en vecka på en sista minuten men det är ju kanske inte så bra att flyga med en 3,5mån baby?! Fast folk flyger ju med nyfödda hit och dit..men det kan inte vara särskillt bra?!
Linda och Tord har förresten fått 2st små tjejer för ca.1 vecka sedan, det lät som dom skulle åka hem ifrån BB imorgon :)


Satt och tittade på Michael Jacksons minnescermoni igår. Tror inte folk förstår hur bra han var och hur mycket han påverkat all musik! Känns som att nu ska alla prata så bra om honom nu när han gått bort, han skull nog behövt höra lite av det innan han dog.



Har inget att skriva, återkommer när jag har lite mer ork och lust...

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu