Regn

Usch va tråkigt det är när det bara regnar man blir alldeles trött och hängig. Känner att jag behöver göra nåt åt kaluffsen mycket snart men det är svårt att komma iväg.
Tänkte jag skulle försöka träffa Lina och Anna nåt i veckan men dagarna springer ju bara iväg, och snart är det Valborg hoppas verkligen att det blir bättre väder då!

Inatt hade Tuvis lite ont i magen. Jag fick va uppe och gå med henne i säkert 2h, hon skriker inte men ligger och gnyr till och från. Tror jag ska inviga bärselen snart, tror hon skulle gilla den.


Funderarn




Pappas docka


kräks och varsel


Har precis kommit hem ifrån föräldrargruppen och fått reda på att 100 pers ifrån Aditro (jobbet) ska varslas. Får reda på inom 2-3 veckor vilka som får gå. Vet inte riktigt om jag hoppas på att få gå eller få stanna?! Det är kanske nu man ska ta tag i sitt liv och börja plugga? Men först ska man vara mamma ledig :)




Så här mysigt såg det ut innan Tuva kräktes ner HELA mig och våran renbäddade säng!



Busungen nybadad :D



stekhett


Påsken var helt otroligt bra! Massa skoteråkning, promenader med Tuva och påsk mat.
Fick träffa Sofie, Maria, A-k & Neo och Elle. Det är så sköt att få se dom även om det inte blir så ofta. Tuva fick massor med presenter, kläder, och nappflaska och pappas bror hade fixat ett eget bankkonto till lill Tuvis och satt in pengar på så nu har hon ett sparkonto, hon ska blit stenrik ;)

Idag började Nicke att jobba efter att ha vart ledig i 3v. Jag och Tuva har vart ute och gått en lång promenad och sen sov hon i vagnen ute på gården medans jag satt och solade mig lite, det har varit så sjukt härligt väder idag! hoppas attr det håller i sig länge.
Imorgon ska vi till BVC en sväng, det är så perfekt att bvc håller till ca 1km ifrån oss så man kan gå dit med vagnen på några minuter. Sen blir det nog att vi åker till JULA och köper trädgårdsmöbler som jag spanat in.

Nu lite gos med Tuvis medans vi väntar på att Nicke ska komma.

påsk



Så nu funkar det äntligen med bilderna.

Nu åker vi till Ånge över påsk och myser. Glad Påsk på er allihopa!



vad händer?

Vad less jag blir att det inte går att lägga upp bilder som förut?! Varför går det inte? Hela verktygsfältet är ju borta.. Kan nån berätta hur man gör :(

Tuva


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu