förkylning

Hur många gånger ska man åka på en förkylning iår? Tror det är minst 4-5gången, men det är väl för att man sover så dåligt, man har ju inte sovit en hel natt på 7mån. Tuva är också förkyld, snoret började rinna på henne igår kväll
och natten var inte speciellt bra!
Imorgon bär det av mot Ånge jag, Ida, Linda och mamma ska ut på ladies night på lördag i timrå det ska bli kul, hoppas Tuva är bättre i förkylningen bara för annars blir det nog inte så roligt för Nicke och morfar som ska vara med henne.

Idag ser det ut att bli riktigt härligt väder! Synd att man inte kan vara ute så mkt då eftersom man har en liten tjej som är så förkyld :(


tänder

Snacka om att veckorna går fort, det är redan fredag, även fast man har helg varje dag typ.
Igår kväll upptäckte jag att 2 tänder har dykt upp i underkäken på Tuva, jag har sett att dom är påväg men nu är dom verkligen uppe så man känner dom :D Och idag blir hon 7 mån.

Snart ska man möta upp Malin på staden för lite fönstershopping, pank som man är. 


uppdate

Jag är så dålig att skriva jag vet...

Helgen har spenderats hos mamma och pappa i Ånge, Linda och tvillingarna var också där så det var fullt hus.
Nicklas fick va hemma och lägga golv i köket så när jag kom hem igår så var golvet klart och huset skinande rent, det gillar vi :D
en sak som är mindre posetivt är att jag har så sjukt lite pengar!! Jag tar ut 5dagar för att kunna vara hemma lite längre, hade tänkt mig att skola in Tuva på dagis i augusti så jag måste snåla vilket jag hatar! Måste nog sluta rida efter jul det kostar för mycket, 1650kr för 10ggr + babysim 8ggr 1000kr det är va man betalar varannan månad plus alla "vanliga" räkningar och sen elen där imellan, fattar inte hur man kan ha så mycket räkningar?!
Jaja jag hatar att prata/tänka på pengar mår dåligt när man känner sig så begränsad.

Här kommer nån bild på älskade smulan, stortjejen våran!



091014

Det börjar bli glest mellan bloggningarna nu men jag är bara så sjukt trött hela tiden och dom 2ggr om dagen som Tuva sover så passar man på att städa upp lite eller nåt annat "kul".

Jag har tänkt på en sak.. när kommer man känna sig "vuxen" egentligen? jag känner mig fortfarande likadan som när jag var 19-20. Nej kanske inte riktigt förresten, då var man ju ute varje helg..haha nej men förutom det då.
jaja det är nånting man kan fundera på..

Jag har massa bilder att lägga upp men jag orkar inte just nu så jag tar det en annan gång.
Nu ska jag kika på the hills innan Tuva äta gröt.




091006

telefonförsäljare är något jag inte klarar av, jag har så svårt att säga nej! Ringde nyss nån ifrån svenskfondservice och ville att vi skulle bli kunder där, så nu måstejag maila dom och tacka nej imorgon...åå jag är så mesig när det kommer till sånt här.

Måste även köpa en till bil jag klarar inte av att sitta här hemma och tråka, jag och tuva vill ut och träffa folk, vi blir folkskygga av att sitta här hemma.

Skriver mer när jag har något intressant att berätta.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu