Gynning

Checka in det här!

Skulle lätt göra en Carolina Gynning och äta det till frukost, lunch och middag i ett år om jag fick ;)

image46

Då vart man ledig på fredag också! Sicken tur man har ibland, då blir jag långledig över helgen och det behöver jag verkligen nu. Hem till mamma och pappa för att bli ompysslad lite, kanske dricka lite vin äta god middag och sånt som hör till. Hoppas det blir bra vänder i helgen då kanske jag till och med vågar mig med Ida till hästarna ( har ju som lite dåliga vibbar av hästar, bilar och ryssar sen sist jag följde med ) vem vet :)

Nej nu är det läge att fortsätta jobba lite..


 

Love is a losing game

Jahapp då sitter man på jobbet då och har 1h och 40min kvar innan man får gå hem, även GÅ hem. Träffade Stinis innan jag började jobba idag fram och tillbaka. Vilken energi-kick hon är den människan :) hoppas verkligen att allt går hennes väg nu det är hon värd!

Annars så är allt mest åt helvete nu har inte lust med nånting längre. Har kommit in i nån slags svacka igen sjukt jobbigt tror det är jobbet i sig som gör det.. eller ja vet att det är det. Gick ju bra där ett tag men nu är jag tillbaka på noll igen.
Och lägenheten ser fortfarande likadan ut som den gjorde för ett år sedan, haha shit va jag klagar på allt men man måste ju få det ibland fast kanske inte lika ofta som jag gör?! :P

Tänker även försöka övertala mamma och Ida att hänga med mig utomlands i sommar på en sista minuten, vore så skönt att fara iväg på en solsemester en eller två veckor.

image44

Gammal vänskap rostar aldrig!

Oj ett tag sen jag skrev sen sist nu.
Var i Åre förra helgen och kikade på Rix fm som var där och hade med sig lite artister som spelade. Sen hem och kollade på melodifestivalen.

Träffade Elenor i fredags hon hade kommit till stan för att hälsa på sin mamma ( och kanske mig lite med :) )
vi fikade på pause såklart eftersom dom har så sjukt goda mackor! Sen vart det en liten promenad hem till mig. Vi hade ju rätt så mycket att prata om efter att inte ha setts på 2år, shit va tiden går fort.

I helgen var det  bara jobb och jobb hann kolla lite på melodifestivalen även denna helg innan jag somnade på Lördagen. Nu ska man bara försöka ta sig igenom denna vecka också innan man får vara ledig. Blir nog att  vi åker till mamma och pappa i helgen och tar det lungt, kanske ta med skotern och åka lite om det finns nån snö kvar blir ju bara slask överallt.

Nej nu ska man snart på jobb...

image43

Oj en gammal bild, blond ooh så blond :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu