nix.nu

Gud vad jag inte gillar telefonförsäljare! Dom är så sjukt påträngade och så kan man aldrig tacka nej till dom så nu var jag tvungen att tacka ja till några jäkla kalsonger till Nicke. Suck !!! Jag fattar inte varför dom inte kan ge upp när dom märker att man inte vill?! Och nu kommer jag inte ihåg va företaget hette så jag kan ringa och säga stopp innan det kommri i brevlådan. Nej nu får det va nog, nu har jag skaffat NIX som förhoppningsvis kan lösa några av mina problem.

Vi fick äntligen komma på ultraljud i torsdags. Det var såå häftigt jag ville aldrig gå därifrån :) Vi fick nytt datum också 26 mars är det nu som gäller på Malins födelsedag :D hon förstod genast att detta skulle bli en perfekt lite bebis.. haha.
Jag tänker inte avslöja om det blir en pojke eller flicka här även fast jag redan råkat säga det till några men ni får hålla det lite hemligt :)

Både mamma och pappa har vart här i helgen och slaggat på soffan i omgångar.  Mamma har putsat mina fönster och skurat golv hemma hos mig medans jag jobbade i fredags. När jag och Nicke kom hem så gjorde vi iordning en riktig brakmiddag + efterrätt som vi käkade med mamma samtidgt som vi tittade på Idol. På lördagen var jag och mamma på stan och shoppade lite och sedan åkte vi till Linda för att bli bjuden på middag. Pappa var ute och röjde på Blues Festivalen och skulle sedan sova hos mig och Nicke så jag åkte och hämtade honom efter kl.02 någon gång... då var jag dödstrött!!

Idag när jag kom hem ifrån jobbet satte jag igång att baka bröd :) Det blev riktigt gott! Jag kommer bli den perfekta hemmafrun..haha

Nej nu ska jag snart åka och hämta min kära sambo som jag sedan ska tvinga i mitt goda bröd :D


Här är en suddig bild på lillisen, man ser huvudet och en stor mage :)


Kolla vilka söta! Dom ska jag köpa till bebis när vi åker till N.Y det kommer bli mkt shopping där vill jag lova :)

paj



Jag hade skrivit ett jätte längt och fint inlägg för någon dag sen men det försvann på nåt konstigt vänster? Jag är nog inte gjord för det här med bloggning igentligen :)
Imorgon efter jobbet kl 17 bär det iaf av mot Ånge, känns som att det var en evighet sen jag var där sist fast det bara var 2 helger sedan.. haha! Mamma har lovat att hon ska laga massa massa mat, vilket är det enda jag tänker på nu förtiden.

Känner att jag inte har så mycket att skriva.
Håller på att tappa upp ett bad samtidigt som jag precis slagit på ugnen. Jag har nämligen köpt en sån där halvfärdig paj som man bara behöver hälla i en form och ställa in i ugnen.. hoppas den är blir god, sånt bör man väl inte kunna misslyckas med?..haha
Ska även försöka ta lite bilder i helgen och lägga upp! En blogg känns sjukt tråkig utan bilder och speciellt när man inte skriver särskilt ofta  :)

Nej nu måste jag titta till badet så det inte rinner över ( vilket har hänt några gånger..haha )



äntligen

Äntligen klar med allt jag skulle göra idag..
Idag har varit min lediga dag eftersom jag ska jobba i helgen och dagen till ära har jag ägnat till att städa och tvätta. Låg och drog mig till kl 11 sedan klev jag upp och började stöka och det behövdes verkligen.
Grannen ovanpå håller på att renovera badrummet och i tisdags när vi kom hem på lunchen så märkte vi att dom hade visst borrat hål genom vårat tak!! Gaaah vi blev skapligt less.
Dom som höll på att renovera kom ner och knackade på och sa " Det har visst hänt en lite olycka som ni kanske ser?" hmm ja hur skulle vi kunnat missat det? Dom sa dom skulle fixa det men nu sitter det en stor frigolit platta i taket och har gjort hela veckan.. undrar jag när dom ska fixa det? Ska ringa och kräva att dom renoverar vårt badrum med kanske som ersättning :P

Annars har det väl inte hänt så mkt roligt.. jo jag blev utskälld av en gubbe här om dagen när jag skulle ställa upp porten och släppa ut katten. Nej jag fick nämligen inte ha porten öppen nu på hösten??! När jag ifråsatte honom varför så blev han skitsur och smällde igen porten. Suck va är det för fel på folk? Det är ju roligt att man ska behöva bli övervakad av PROs- förening.

Nej nu väntar jag bara på att Nicke kommer hem och att klockan ska bli 20.00 så jag kan lägga mig i soffan, käka lite godis och bara ta det lungt!

Längtar efter vinter och Jul!

Förra julen :)



halloj



Nu är det söndag och helgen är snart slut.
Igår hade jag och Malin en "tjejdag/kväll" , Det började med att vi gick på stan på dagen och sedan beställde vi kina mat medans vi kollade på Stjärnor på is och pratade om allt. Det är så skönt att ha nån man verkligen kan prata med om allt, även om jag kan snacka med Nicke men vi tjejor ser ju allt på ett lite annat sätt.. haha.

Har inte så mkt att skriva känner jag.. men jag ska uppdatera er med en bild iaf :)

haha tycker det ser ut som jag ska få femlingar på bilden och ändå så har vi inte ens kommit halvvägs v. 17 nu  så det börjar närma sig halvtid.





Ultraljud 23 oktober :D Shit jag är nervös!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu