Holiday

10 min till semester!!

Äntligen, det här har varit världens längsta vecka även fast jag bara jobbat 4dagar. Börjat fått ont i halsen också FAN har inte tid med sånt på min semester.

Nu ska jobba klart mina få minuter och sen ska jag hem och kurera mig ikväll för att sedan vakna upp imorgon och börja mitt semester liv :P




get rich

Jag överlevde gårdagen och snart är även detta 8h arbetspass slut. Idag har jag hunnit plöjt igenom 4 avsnitt av Bevvan säsong 3 och filmen " Get rich or die trying " ni vet med han 50cent, väl godkänd faktist.
Igår blev det en lung kväll. Jag och Nicke tittade på sommarkrysset och massa gamla musik dvds, jag har verligen vääärldens bästa sambo :)
Ikväll inväntas ett samtal ifrån Sofie som kommer hem ifrån Orsa och camping livet.. haha vi ska planera in en träff imorgon på min lediga dag. Imorgon är det även flyttdag för min syster som ska överge "gräddhyllan" Frösön efter 5år och flytta ut till Aspås.. strongt :)

Nej nu ska jag snart kliva ut genom dörrarna på detta bygge och där ute väntar en helt unbelievable night, eller va tror nì?

None


tristess


.. Jag dör av tristess och det är helt sant! Sitter på jobbet och har gått igenom alla sidor på webben gånger 50, det är helt sjukt kommer jag ens att överleva?
Det regnar ute och det enda man vill är att ligga hemma under täcket och titta på en film samtidigt som Nicke kommer in med varm choklad och ost-mackor, hur mysigt vore inte det? 

Hade även planerat lite lätt en grillkväll med Malin men i detta pissväder kan väl ingen grill tändas? Förhoppningsvis kanske det skiner upp tills kl 19 hah eller så inte, gudarna har straffat Jämtland i all tid med framförallt BLÅST och regn och varför ska dom sluta nu?

Träffade Lina min pärla i onsdags, vi var ute och gick tills jag fick skavsår och vi var tvungen att sätta oss på Marités uteservering och vila lite :P Där det kom 2st väldigt jobbiga norskar och bokstavligen trängde sig på. Att folk aldrig kan låta en va? Där sitter vi 2 vänner och pratar om allt som hör livet till och då kommer 2st norrmän och tror att dom ska få va med i konversationen? Hah för det första så försökte vi ignorera dom och för det andra så hade vi ingen aning om vad dom ens sa... det enda jag kunde förstå var att dom var på " ferie" i Östersund och kom i från Trondheim. Vem åker till Östersund på semester 2 veckor innan Yran börjar? Nej vi var tvungen att fly fältet!

Nu är det 8dagar kvar till semester och JA jag räknar dagar timmar och minuter!



Ny kula

Då börjar man om på ny kula.. Har varit hemma hos mamma och pappa hela helgen och vilat ut, dom har ju inhandlat världens undebaraste hamock så den har jag invigt :)

Har förresten stora funderingar på att kanske flytta tillbaka till ånge, ja ganska stora iaf :P har nämligen sett ett hus som är till salu som jag blev kär i. Att köpa ett hus i ånge ligger ju ungefär på samma kostnad som att köpa en lgh i Östersund så vi funderar på att sälja lägan och slå på stort. Men så skulle man ju jobba där också då kan ju bli lite halvjobbigt och pendla i längden.. äh vi får se hur det blir av detta.

Nu är det bara 10dagar kvar att jobba innan semestern börjar såå skönt! Har börjat planerat lite va man ska göra med den och det lutar att första veckan tillbringa tiden på "stråket" och sedan bege sig ner mot sthlm för att se nån biltävling som Nicke så gärna vill se, kankse man kan hinna med en sväng på grönan också :) Nästa steg blir nog att möta upp Mamma och Ida i Orsa och sen hem?! Ganska skapligt ändå.. haha

Sofie och Maria är hemma i ånge också man måste ju hinna träffa dom innan dom åker tillbaka till Oslo igen. Hann ju inte med Gatufesten jag där dom var och härjade, eller hann var väl inte rätt ord hade inte så stor lust kanske är mer passande :)
Saknar AK också som vanligt, hon och hennes lilla Neo.


Avslutar med en stor bild ifrån midsommar som jag gillar .. haha


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu