strålande sol

Vad härligt det är att våren äntligen är här!
Har suttit ute och solat mig lite, har så långtråkigt nu när man bara går hemma. Jag har bara varit hemma i ca en vecka men ändå är jag helt sjukt rastlös.

Igår bakade jag bullar som en galning. Brandvarnaren började tjuta för att det kom rök ur ugnen, haha fattar inte va som hände?! Bullarna vart goda iaf ;)

Katten älskar att bo här det märks! Hon springer ut och in hela tiden och klättrar överallt. Längtar tills snön smälter bort så man kan se gräset på baksidan av huset. Det kanske inte är nåt gräs? Kanske bara en stor jordhög under snön? haha

Ett par som vi gick Förlädragruppen med fick en liten pojke igår. Hon skulle inte ha förrän 31 mars, det var jag som skulle ha först men icke :) Idag är det precis en vecka kvar tills det är dags?! Undrar om det kommer gå över eller om lillisen kommer typ imorgon ? :O Känns sjukt att det är så nära nu!



Får minnen från Oslo när jag hör den här låten, man blir glad av den :D

ingen bebis än så länge

men ni ska få se lite bilder på huset...




Vi börjar få lite ordning nu i huset men det är fortfarande ganska mycket kvar att göra men det får vi ta eftersom. Nu
 väntar vi bara på att bebisen ska titta ut, känns som att det är nära nu!

20090301


2 timmar kvar att jobba..

Sitter här och har ett sjukt sug efter isbitar som vanligt, haha ja vet det är sjukt men jag kan inte hjälpa det :)

Försöker lista ut vilken gravid försäkring som är bäst?! Måste ju ringa och fixa en sån NU innan det är försent ! Det står imellan Trygg Hansa och IF som det ser ut, dom har ungefär samma utbud så igentligen är det väl bara att blunda och ta någon?!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu