fram och tillbaka



Ååå va less man blir på allt ibland!
Jag var på möte i morse på jobbet och fick information om att vi som var föräldralediga skulle kunna få ut våran uppsägningstid på 2 mån nu = 2 månadslöner om vi anmälde sig till arbetsförmedlingen och avbröt sin föräldrarpenning i 2 mån och det lät ju kanon så jag gjorde det, ringde och tog bort dom dagarna jag anmält hos f-kassan med hopp att få nästan dubbelt så mycket utbet av jobbetnästa månad.
Men så ringer dom ifrån jobbet nu ikväll och säger att nej ni kommer inte få ut pengarna förrän nästa år när föräldrarledigheten är slut... SUCK! Så jag var alltså tvungen att gå in och anmäla dagar igen på f-kassan och då tar det ju ca 30dagar vilket betyder att jag kommer få pengarna nästa månad sent!!
Å jag orkar verkligen inte sånt här nu hur ska man klara sig utan pengar hade dom tänkt sig?!
Nej måste ta tag i det här imorgon. Måste försöka komma på en lösning.


090922


Tänkte försöka hinna printa ner några rader innen Tuvan vaknar. .
Natten som var blev rent ut sagt ett helvete! Tuva somnade vid 20.30 och vaknade kl 24 med grin grin och grin ända fram till kl 02. suck jag har gett mig fan på att nu ska jag försöka riktigt en gång för alla att hon bara får äta 1 gång per natt eftersom hon äter så bra med gröt innan hon lägger sig för natten.
Men tillslut somnade hon iaf vid 02 och sov till 04.30 då fick hon äta lite och somnade om till kl 10 :D tack för lite sovmorgon älskade barn!
Hoppas det blir en bättre natt denna natt.

Igår var det babysim, vi har börjat lite smått med dykningen nu det är lite läskigt måste jag erkänna men tuva är duktig och är rena fisken i vattnet.
På fredag siktar jag på att ta nåt glas vin med tjejerna. Känner att jag behöver lite tjejsnack och vin :) Och på lördag kommer pappa på besök, eller ja han ska ju på Bluesfestivalen i vanlig ordning så jag lär väl inte se han så mycket.

Skrev förresten på papperna om uppsägning i fredags på jobbet så nu är det bara att sikta på plugg till våren el hösten. Ska till Arbetsförmedligen nåt denna vecka och höra om dom har nåt bra förslag att komma med?!



Skola?

sitter och försöker fundera ut vad jag ska göra med mitt liv rent jobbmässigt!? Tror det blir nån form av skola nu till våren, jag skickade in en ansökan igår till förskolelärare men jag vet inte riktigt, känner mig lite kluven...
Det jag egentligen skulle vilja göra är att jobba i någon större klädkedja som typ inköpsansvarig eller dekoratör men jag vet inte riktigt vad man ska läsa då? om man ens behöver läsa nåt? Det bästa vore väl kanske att börja jobba på golvet eller i kassan och sen jobba sig uppåt men hur många är det som anställer folk nu i denna kris.. hmm jag får försöka fundera ut nåt, sista ansökningsdag är 15 oktober tror jag.

Nu ska jag städa upp lite här innan jag får svärmor på besök..




höst

Gud va skönt det är att det äntligen är höst och att man kan sluta ha ångest över hur lite sol det har varit i sommar och att man aldrig hann sola.

Idag är en sån där mysdag då man absolut inte gjort nånting, jo vart ute och gått 2ggr i solen( om det räknas som att göra någon nytta :) ) Jo jag har varit och handlat massa olika fruktpuréer idag som tuva har fått smakat, men hon tycker alla smakar pyton..haha ja mangon var väl ok den smakar ju lite sött iaf.

Annars så går mitt humör upp och ner hela tiden. Varannan ena minuten sur och andra glad, Nicke blir galen på mig! Känner att  vi skulle behöva åka iväg en dag och bara slappna av men samtidigt så tycker jag Tuva är lite för liten för att lämna henne längre än 2-3 timmar, hon saknar ju mamma då :( eller så är det jag som saknar henne för mycket :)


Nej nu ska jag sluta svammla  så mycket och sätta mig framför tvn med Nicke.



Min älskade lilla docka!

helt slut

... jo det är precis vd jag är nu! Jag har precis nattat lillan efter att ha varit på ridskolan och ridit ett sjukt jobbigt pass, jag kommer inte kunna gå imorgon :) Men det är skönt att träna och känna att man är helt slut efteråt att man har gjort nåt bra, så kanske kanske magen försvinner helt snart.

Annars har det varit en rätt så lugn dag. Jag och Nicke har varit ute och gått och har även passat på att tvätta några maskiner när det var sol.
Igår hade vi Malin och Thomas på middag det är alltid lika trevligt, det blev tacopaj så galet gott och sen spelade vi gitarrhero hela kvällen..haha jag börjar bli riktigt bra nu :)

Imorgon är det dags för babysim igen. Sist fick Tuva en kallsup och det var inte särskillt populärt men men hon lär nog få ett antal till innan kursen är över så som hon sprattlar och har sig.
Jag tror även att hon börjar få tänder?! Hon gnager på allt och är riktigt gnällig till och från.
Ni som har barn och läser när fick era bebisar tänder? Eller håller dom på att få?

Nej nu ska jag fylla upp ett bad och lägga mig.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu