Alla vi som hatar (blås-)Jämtland...


Jag har sett solen idag!! :) Det har jag inte gjort på en vecka så det är stort! Men...tro inte att det är sommar för det, jag försökte ta en promenad förut när det var uppehåll i regnet men det blåser ju en storm som snart borde döpas. Jag fick klä på mig fleecejacka + regnjacka + mössa, är det normalt att man gör det i mitten på juni?!

Ringde och beställde tid för "efterkontroll" idag och personen jag fick snacka med var sjukt otrevlig! Varför ska jag alltid råka ut för otrevliga personer? Är det för att dom tycker jag är otrevlig? Neee, jag försöker alltid vara glad och trevlg när jag ringer. jaja vilket fall som helst så ska jag dit nästa torsdag.

Nu på Torsdag ska Tuva få sprutorna :( Jag är tok-nervös! Jag har till och med fått Nicke att ta ledigt så han kan följa med oss..haha jag veeet jag är töntig men jag klarar fasen inte av det. Dom får hellre ta 10 sprutor på mig.

Midsommar ser ju inte direkt så ljus ut heller, hoppas verkligen att vädert vänder!

Detta odjur kom in igår


ännu en helg

.. har gått.

Jag och tuva kom hem ifrån Ånge igår kväll. Det känns som att Tuva har växt hur mycket som helst bara över helgen. Hon pratar och skrattar och ska vara med hela tiden.
I Lördags grillade jag och tjejerna hos Carro det vet mycket trevligt. Jag var ju nykter så jag skjuttsade ner dom på tallbacken och bestämde mig för att gå in en sväng. Där inne var det dock inte lika roligt.. men va kan man förvänta sig?!
Nej nu blir det lungt tills "Stråket" och Yran, hoppas på finväder då för detta väder är ju inget att hurra över.

Igår var jag och Tuva och hälsade på AK och Neo. Neo blir ju bara större och större för varje gång jag ser honom , världens charmknutte :)

Idag har man varit på baby-massage och sen kom Linda hit och fikade. Har även klippt gräset som  hade växt sjukt mycket över helgen såklart.

Undrar när man får skattepengarna? Dom skulle sitta fint nu!



Världens sötaste kaniner såg vi hos Inga-märta när vi var där pch tittade på Monas föl :)

fan


Jag har tappat bort 500 spänn BRA!! "¤%#%¤//)O=P(/¤%¤¤#

Går och lägger mig igen tror jag, vill inte veta vad den här dagen ska bjuda på här näst...

bilder

Har ingen lust att skriva så jag lägger upp lite bilder sen helgen.





Grattis till Anna som fick en liten Lukas inatt :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu