lediga dag


klippning, städning, nässpray.. check!

Vaknade kl.8.30 imorse av att jagvar dö förkyld och inte kunde andas, ringde frissan bokade tid kl 11 och sen var jag uppe.
Lagade lite käk till Nicke som kom hem på lunch vid 10.30 och sen drog jag ner på stan för att klippas, det blev helt ok hon lockade håret som vanligt när jag är där. haha.

Helgen var kanon! Åkte till ånge med 17 tåget ifrån stan på fredagen och på perrongen stog Sofie och väntade på mig :) Vi köpte en påse godis på gluggen innan vi åkte vidare hem till ovansjö. Sofie hade även bakat världens smaskigaste morotskaka som vi fikade mendans vi snackade mycket om vad som komma skall :)
Lördag morgon kom Nicke och hämtade mig i ånge för att åka vidare till Sundsvall för lite shopping. Det blev lite smått och gott tex. ett par byxor strl. mama.. haha jag har visst växt ur alla mina, helt sjukt att det går så snabbt!
Sen hem till mamma och pappa där vi svullade som aldrig förr, hemmagjorda hamburgare, chips, dip, godis.. ja allt.
Söndag blev som vanligt en slapp dag. Gick ut och gick i stormen med vovvarna och sen for vi hem efter middagen.

Nej nu ska jag ut och hämta katten som är ute och jagar fåglar och sen plocka upp Nicke på jobbet, åka och handla lite mat för att senare åka ut på Frösön för att träffa Malin ikväll! :)



Fan jag har blivit dålig på det där med bilder... men håll ut det kommer :)
 

åskmolnet

Halloj

Har precis varit och vaccinerat Molnet eller ja Åsk-Molnet kan man kanske börja kalla henne. Hon bet mig i handen precis när vetrinären tog sprutan, jäkla katt det där :) Hon hade även gått upp minst 1kg sen förra året och det syns måste jag säga! Nej nu har jag köpt riktigt diet foder (som förövrigt kostade 200 spänn, svin dyrt för en liten påse) så nu ska hon bantas.
Helgen har vart härlig härlig träffade Ak oc Neo i fredags. Neo hade blivit såå stor världens söstaste och gladaste unge :) Jag och Ak käkade på Thai men fick ingen efterätt och är fortfarande lite sur över det, servitrisen borde ju förstått att det var den vi kom dit för, haha.
Lördagen tillbringades nere på ÅngeRK där det var dressyr tävling och söndagen på hundklubben i Ånge på agilitykurs med mammas och pappas lilla hund Molly.
Idag kommer Sofie till Ånge om allt går enligt den senaste uppdateringen :) Jag ska försöka ta mig hem på fre el lör för träffa henne. Hon skulle iväg på 30års kalas och ville ha med mig, men jag känner mig inte så bekväm med att vara nykter bland alla aspackade på en 30års fest... njaa jag hoppar över det där, får nöja mig med att sitta hemma och kolla på "Singing Bee" eller nåt haha som förövrigt är världens pinsamaste program.

Så det var väl en kort sammanfattning på min helg.
Nu väntar jag bara med spänning på en kallelse ifrån sjukhuset för ultraljud som bör bli i oktober :D




Älskar den här bilden på Molnet  ;)

så är det


Jahapp då jobbar man helg igen då, absolut inget jag rekomenderar till er som kanske överväger? Nej på helgen ska man vara ledig ifrån jobb och få njuta av sin lediga tid. Men men nu är det som det är och det är inte så mkt jag kan göra åt just nu. Hann iallafall med en promenad med älsklingen och lite snabbstädning i lgh innan jag skulle iväg på jobb.

Nästa helg däremot får jag äntligen vara "lång-ledig" och fre-sön kommer nog spenderas i Ånge med nära och kära, jag längtar redan! Jag har bokat Sofie och AK för nu är det verkligen alldeles för länge sedan vi sågs. Jag har funderat lite på vad vi ska hitta på och jag tror nämligen bestämt att vi måste ge oss på en sista grillning för i år? Det vore det ända rätta om det är lika fint väder som förra helgen och denna.
Pratade med Stina här i veckan också, jag måste verkligen åka ner till henne snart vi har inte setts på snart ett år tror jag..  tråkigt och jag saknar henne väldans mycket vi hade sjukt roligt när vi jobbade ihop på Boxer. Shopping kan vara ett av våra större intressen och jag behöver verkligen en ny garderob nu!



Nu kommer snart Nicke hit med lite käk och ska hålla sin älskade sambo lite sällskap så hon slipper sitta här helt själv till kl.23.


Ge mig dessa svarta stövlar

jakt


Nu har man kollat klart på programmet jag väntat på hela veckan " ensam mamma söker" haha. I varje paus var jag tvungen att ta fram dammsugaren och jaga blomflugor, mina blommor har blivit invarderade och jag måste ut på stan imorgon och köpa supermedel så jag kan utrota dom för evigt.

Annars har helgen vart bra, har lite ont i benen efter att ha gått nån mil med mamma och Linda men det var det värt nu när det äntligen var sol en helg.
 Mamma kom upp i fredags och vi åkte ut till Aspås för att äta middag hos Linda, kollade på en film ( som jag förövrigt somnade ifrån såklart) vi sov kvar där till lördag för att sedan gå ut och se en hundutställning som höll till  Aspås.
Jag, mamma och Nicklas käkade Kina buffé på lördag kväll innan hon åkte hem och sen skulle Linda sova över hos oss efter ha vart ute på krogen.

Nej nu är det dags för lite sömn..



1/3 avklarad


Idag är min lediga dag. Alla mina lediga dagar mitt i veckan går åt till att städa, tvätta, skura badrummet + mkt annat som jag anser som nödvändigt för att undvika att lgh alltid ska se ut som ett helvete. :)
Har även hunnit med ett bad efter allt städande, det hade kunnat blivit ett sånt där långt 50min-1,5h badande men jag kom på att jag hade slängt ut katten för ca 1h sen i ren ilska efter att den rivit upp min arm och måste ut och leta den (katten alltså..haha ). Det är definitivt inte bra att reta upp mig these days.

Måste snart göra ett ryck och börja tapetsera om hallen och vardagsrummet plus byta ut dom gråa fula dörrarna. Vi har tänkt att försöka värdera upp lgh efter nyår så vi får ner topplånet på den och sedan sälja den, måste skaffa oss nåt större men det är svårt att veta vart man vill bo tycker jag. Jag hade först tänkt mig ett radhus men då säger den andra halvan stopp han tycker att då kan man lika gärna bo i lgh, han vill ha hus såklart och jag med men sjukt dyrt med hus i stan.

Annars så längtar jag sjukt mkt till vintern och jul tänk va mysigt! Och nu är det bara september, en evighet kvar till snön kommer men iår har jag lovat Nicke att han ska få köpa en skoter ( haha ja det är jag som bestämmer det ).

Anki vill du klippa mig nån dag?


Nej nu får det va nog med mitt svamlande

 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu