krämbullar


Jo det är precis vad jag och syster ätit idag.. hmm inte bra men men det är väl nu om nångång man får gå upp i vikt :D

I morse var vi hos barnmorskan och lyssnade på hjärtljud :) sjukt att det kan låta så mkt i magen, det lät som att någon hoppade hopprep där inne.. haha
Och sen efter nyår så ska man börja gå i en föräldra grupp tillsmammans med 7st andra som också ska ha sitt första barn i mars. Det ska bli spännande.

Imorgon blir det först jobb 07-15 och sen kanske vi ska bjda svärföräldrarna på middag.

Titta vem jag hittade i min rena tvätt





Titta jag kan faktikst va nyttig ibland om jag vill :)


Nu ska jag titta på Ensam mamma söker som jag missade i söndags.

081119

Jaha då har ännu en helg gått och det är snart helg igen :)

I söndags klev jag och Nicke upp kl .4.30 packade iordning lite färdkost ( vill säga, mackor,bullar och godis) och började sedan våran färd ner till sthlm. 7h senare så befann vi oss nere i Järfälla där vi skulle köpa bil. Vi slog till direkt och prutade 5 000kr.. hehe. Sen var det alltså dags för hemfärd i varsin bil ( det kan va det tråkigaste jag gjort i hela mitt liv! ) kl 21 var vi hemma i Östersund igen, dödstrött som man då var var man endå tvungen att slänga sig i duschen efterson dom skulle stänga av varmvattnet i hela huset dom kommande 2 dagarna...haha ja jag vet HJÄLP!

Har sett att folk redan börjat buda på mitt drömhus i Nälden det lär nog bli såldt inom en snar framtid innan jag ens hunnit funderat halvvägs. . jaja det går väl fler tåg?!


Nej nu måste jag åka och hämta sambon.. som vanligt :)

uppdatering=dålig


Känner verkligen att mina blogg verkligen går åt skogen men det har hänt så mycket nu så jag har inte hunnit skriva något alls. Jag har varit nere i dalarna hos mormor i veckan eftersom morfar gick bort i måndags och det kom verkligen som en chock för oss alla :(

Bebisen sparkar och rör sig hela tiden och det känns ju posetivt iaf.  På fredag så ska vi få lyssna på hjärtljud och fosterrörelser  det ska bli jätte kul :)

Idag har vi varit och tittat på ett hus i Nälden. Det är verkligen drömhuset fast i miniformat det är bara 4 rum och kök byggt på 1930-talet men totalt renoverat dom 3 senaste åren, ja det är så sjukt fint så ni anar inte! Jag vill  verkligen ha det..men vi får se.
Imorgon ska vi upp tidigt tidigt 05.00 och åka ner till Järfälla och förhoppningsvis köpa en bil om allt går vägen.

Sådär nu får ni 2st roliga bilder, lägg märke till Molnet i bakrunden

20081102

Halloj

Jag tror att min förkylning har ökat ett snäpp sedan igår ikväll när jag gick hem. Det tar ju trots allt ca 30-35min att gå här ifrån jobbet och det var ju nån minusgrad kallt, det är inte okej.
 Det var iaf väldigt trevligt hos Malin och Thomas igår! Vi tog en taxi och var väl ute på frösön vid 19.30. När vi kom dit så var Malin fullt igång med att steka köttfärs till tacos som vi skulle äta :) Jag snodde ihop lite guacamole och tyckte sedan det var dags att visa mina "bartender kunskaper" som finns där långt långt inne någonstans?! haha.
Jo, jag gjorde iaf några drinkar till gänget som iaf sa att smaken blev godkänd, jag kunde ju inte provsmaka så jag litade på att dom höll sig till sanningen :)

Till helgen blir det förhoppningsvis att åka iväg och titta på en ny bil, en V70 önskas ifrån mig och bebisen men vi får se om Nicke går med på det?! han är lite anti volvo men jag tror att jag kommit en bra bit med min övertalning ;)

Nu ska jag jobba i ca 1h till sen hem till Nicke som förhoppningsvis har börjat laga potatisgratäng, kött samt kanske kanske köpt en ostkaka? haha ja det finns inte mkt mer än mat i mitt liv just nu.

Sitter förövrigt och lyssnar igenom alla ABBA´s  gamla godingar, visst älskar man dom?



20081101


Sitter på jobbet och väntar på att jag ska få gå hem, ja bokstavligen GÅ hem :( Nicklas har nu sålt vår enda fungerande bil imorse så nu blir det att använda det 2 små knubbiga man fick till ben..haha
Har varit på sånt dåligt humör hela dagen fram tills nu, nu börjar det övergå i ren trött-flamsighet  och kvällen är inte slut än. Nej den har inte ens börjat! Jag och nicke ska ta taxi ut till frösön och käka middag med Malin och Tomas det ska bli underbart och träffa dom. Malin är ju en sån person som man blir glad av att umgås med och det behöver jag verkligen nu!

Har ökat på min inköpslista som jag ska bocka av när vi åker till staterna
-Blekning för tänderna som tydligen ska vara skitbra & Clear eyes för röda och trötta ögon som jag har en förmåga att alltid råka utför.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu