tja


Idag är man ledig ifrån jobb så jag har stökat lite här hemma.
Nästa vecka startar föräldrargruppen som man ska gå varannan vecka fram till 11/3. Lite dumt bara att den är mellan kl15-17 då en annan jobbar.. men men ska försöka lösa det.

Har faktiskt kunnat sovit riktigt bra i säkert 2 veckor nu, läser om andra stackare som inte får någon sömn så jag antar att det är vad som väntar mig med.
Mamma har erbjudit sig att köpa spjälsäng och bäddset till lillisen det tackar vi för :) Kommer bli en väldans massa utgifter nu när vi ska flytta och allt.. men det är ju roligt att shoppa iallafall :P

Nej nu ska jag kika på ett avsnitt av The City som jag blivit besatt av nu när The Hills har pause.

Bye

Man kan

ju alltid hoppas att denna dag blir bättre än går dagen?!
Somnade om i morse och vaknade med ett ryck 20min senare, då var det bara att kasta sig ur sängen och försöka ta sig ut till bilen. Det hade kommit minst 1 dm snö märkte jag när jag gick till bilen och man kan ju undra hur mycket det kommit nu eftersom det snöar konstant?!

Igår jag när jag kom ifrån jobb så skulle jag vara duktig / nyttig och försöka mig på att laga en köttgryta... hmm som inte gick särskillt bra, 1h senare så var den sönder bränd, snacka om att jag blev less! Så vi bestämde oss för att åka ner till Eastern Palace och äta Buffé istället :) mitt humör steg ifrån 0 till 10.

Just nu sitter jag på jobbet och surfar runt på alla möjliga inredningssidor. Tänk att det bara är 3 v. tills vi flyttar! Jag längtar sjukt mycket tills vi flyttat alla grejor och städat ur våran gamla lägenhet.. suck det kommer bli jobbigt men det kommer att vara värt det :)

Idag ska vi nog packa upp vagnen som fortfarande ligger i kartongen. Måste provköra den lite så att jag ser att den duger. Sen ska jag kanske kanske försöka mig på köttgrytan igen om jag har tålamod till det?! Men en sak som jag måste göra ikväll är marrängswiss jag har tänkt på det hela veckan och tänkte göra det igår men det blev inte av så ikväll slår jag på stort!

Nu är det snart bara 4 h kvar att jobba, låt tiden gå fort!

Helg


Ja då var det helg vilket innebär jobb för min del. Men jag ska försöka stå ut, jag ska ju bara jobba i 5veckor till om allt går som planerat?!

I torsdags blev det en fika med Carro på Pause, det var riktigt trevligt vi satt nog och snackade i säkert 2 timmar det var en evighet sen sist! Kul att höra att hon blivit sambo och allt går så bra :)

Igår så fyllde syster Linda 27år. Eftersom jag var ledig så åkte jag upp till Aspås och grattade henne lite, jag fick en semla som jag vräkte i mig. Det blev mycket baby snack som vanligt nu när vi ses, det känns skönt att vi kommer att vara lediga samtidigt så man slipper va helt själv när alla andra jobbar. Sen åkte jag hem och lagade världens godaste och fetaste tacopaj samt lite godis på det :) Jag har ju bara gått upp 10-11kg på en 7mån period och varför stanna där?! Äh det finns ju en orsak varför man går upp i vikt, 90% har ju satt sig på magen och det är ju skönt att man inte sväller upp överallt iaf.

Idag skulle det sitta fint med en liten promenad eftersom jag bara jobbar till kl.15, men jag har ju börjat fått så ont i mitt högra ben plus att det domnar bort ibland :( Jo jag har börjar blivit mig sådär jobbigt grinig igen, tycker synd om Nicke vet att han börjar bli less på mitt gnällande men han säger inget. Han vet väl att det bara blir värre då..haha.


Måste försöka ändra design på bloggen. Det blir sjukt tråkigt att skriva när den är så ful, men det är nåt jag får ta tag i när jag börjar min ledighet.

lägenhet såld!!

Nu är alla bekymmer så gott som bortblåsta! Vi sålde lägenheten idag och den som ska flytta in hon flyttar in redan 1 mars så vi slipper stå med dubbla hyror! Ååh det känns så skönt att allt löste sg tillslut, nu kan vi fokusera på allt nytt som ska komma och släppa allt det gamla :)

Tänkte lägga in en bild på min slitna fejja, ny frillan och stor magen v.29 :)




n.y


Magsjukan

Fyfan för magsjuka, det kan vara den mest fruktade sjukdomen ever!! Jag trodde verkligen att jag skulle klara mig ifrån det eftersom Nicke fick det i Söndags och jag mådde prima ända tills natten till torsdag. Den natten var den värsta på länge.
Vaknade kl 02 av att jag hade så sjukt ont i ryggen och mådde illa, vankade fram och tillbaka i hallen hela natten fram tills kl. 08 då jag började spy istället. Det värsta är nästan att ryggontet är nästan värre än illa måendet eller ja, eftersom jag mår så illa så måste jag ligga ner och när jag ligger ner så får jag så sjukt ont i ryggen. Det är en ond cirkel alltihopa!

I onsdags så klippte jag av mig håret iaf :) Nu är det kort typ till axlarna, tänkte jag skulle lägga in en bild men ni vill inte se hur jag ser ut nu.. haha!

Försöker även lägga in bilderna ifrån N.Y men det går ju inte varför säger sidan bara " sending request to blogg.se" och sen " done" men ingenting händer?!
Vad less jag blir nu när jag äntligen ska lägga in alla bilder så går det inte, så typiskt!

Jaja får prova senare...



ny frilla?


Imorgon ska jag försöka få mig en klippning. Känner verkligen att jag måste göra nåt åt mitt hår nu det har inte sett skymten av en sax på säkert ett halvår. Tror jag ska klippa av det en bit, det blev så slitet av allt klor som finns i vattnet i N.Y. Ska man våga sig på en ny frisyr kankse? Allt är väl bättre än det man har nu, I guess.

Jag älskar Nicole Richies hår kan det vara nåt mån tro?!



Vet att alla kör med mittbena nu igen men det är verkligen nåt jag inte kan med.

Ska leta upp kameran snart och lägga ut bilder ikväll eller imorgon ;)

I´m Home!

Jo jag är faktikst hemma! Flygresan hem tog kål på mig och Nicke, han ligger just nu i magsjuka stackarn och jag är livrädd att bli smittad :(

Vår bärbara dator som vi tog med till N.Y vill inte vara med längre, eller laddarn till den gick sönder när vi var där och vi har inte köpt någon ny än.
Ska lägga ut bilder snart ifrån resan på allt som hände där :)

Snart ska vi flytta! Jag har inte riktigt fattat det, har ju vart så mkt med resan, jul, bebis, våran nuvarande lägenhet som det snart ska vara vising på.. ett KAOS rent ut sagt!

Ska försöka mig på bilderna imorgon, nu dags för en lussebulle :) ( måste äta upp den sista påsen )

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu